Marokko: individuele- en groepsreizen

Individuele rondreis

Marokko is fantastisch land voor een rondreis met de camper! Ideaal om te starten vanaf Malaga want u bent binnen 2 uur al bij de ferry voor de oversteek die vanaf Tarifa slechts 40 minuten duurt. Vanwege de uitgestrektheid van het land adviseren we minimaal twee à drie weken voor een rondreis langs de highlights zodat u een goede indruk krijgt van dit prachtige land.

Mocht u die tijd niet hebben dat is het mogelijk om vanuit Tarifa een dagtocht te maken naar Tanger wat op zich al een belevenis op zich is. U laat de camper dan staan in Tarifa en neemt de ferry en bij aankomst loopt u zo de sfeervolle stad in. U kunt dit individueel doen of zich aansluiten bij een groep. Voor meer informatie neem gerust contact met ons op.

Groeps-rondreizen door Marokko

Groepsreizen Marokko

Het is nu mogelijk om u aan te sluiten bij een groepsreis naar Marokko. Meestal is het verzamelpunt voor de reizen Tarifa of Motril en beide plaatsen liggen op nog geen 2 uur rijden vanaf het vliegveld in Malaga.

Geen lange reis dus met de camper vanuit Nederland! U kunt dus ’s morgens naar Malaga vliegen en enkele uren later al op het meeting-point zijn. Uiteraard zorgen wij ervoor dat u alle benodigde reisdocumenten voor de camper en andere benodigdheden bij zich heeft zodat u goed voorbereid op pad gaat.

Wij werken voor de georganiseerde reizen samen met de volgende organisaties:

Expedition Far East – Specialist in avontuurlijke camperreizen voor mensen die eigenlijk liever niet met een georganiseerde groepsreis willen deelnemen. Individuele vrijheid en toch begeleid rondreizen. Een prachtige gelegenheid om het veelzijdige Marokko te leren kennen. Reisprogramma:

Fascinerend Marokko (21 dagen) – ideaal om Marokko in korte tijd goed te leren kennen. Boek uw huurcamper hier!

Eerstvolgende reis:

  • 17 februari t/m 8 maart 2020

Christmas in Marokko (47 dagen) –  intensieve rondreis om nog beter het land ontdekken

Eerstvolgende reis:

  • 17 december 2019 t/m 1 februari 2020. Boek uw huurcamper hier!

Beleef Marokko Puur (48 dagen)

Eerstvolgende reis:

  • 23 oktober t/m 9 december 2019 | VOL
  • 30 oktober t/m 16 december 2019 | 7 plaatsen beschikbaar. Boek uw huurcamper hier!

Voor meer informatie neem contact op met onze partner of vraag ons om meer informatie!

ANWB Kampeerreizen – in eerste instantie bedoeld voor leden en niet leden met een eigen camper of caravan, maar het is nu ook mogelijk u aan te sluiten bij de groep met een van onze huurcampers. Eerstvolgende reis: 12 april t/m 18 mei 2019 – 37 dagen