Coronavirus – UPDATE 23 maart

De Spaanse regering heeft de beperkingen die op 14 maart zijn afgekondigd verlengd met een periode van twee weken t/m zaterdag 11 april. De huurders die in de eerste weken van april zouden vertrekken zijn inmiddels ingelicht of worden in deze dagen ingelicht en we zijn met hen aan het kijken om de betreffende periodes te verplaatsen naar een later tijdstip.

Coronavirus – nieuws

Vanwege de laatste ontwikkelingen in Spanje met een sterk stijgend aantal besmettingen van het coronavirus heeft de Spaanse regering gisteren 14 maart j.l. per decreet besloten het reizen door Spanje te beperken en kunnen er alleen noodzakelijke verplaatsingen worden uitgevoerd. De maatregelen zijn afgekondigd voor een periode van 15 dagen. We hebben daarom besloten om alle verhuur startende vanaf heden t/m 31 maart te annuleren. Voor huurperiodes vanaf 1 april aanstaande geldt dat deze gewoon plaats kunnen vinden tenzij de autoriteiten het huidige maatregelen pakket gaat verlengen of aanpassen.

De betrokken reizigers zijn wij momenteel aan het contacteren en zij zullen de mogelijkheid geboden worden om hun reis om te zetten naar een andere periode, waarbij het reeds betaalde bedrag verrekend wordt met de nieuwe huurovereenkomst of een tegoed vertrekt wordt dat kan worden gebruikt voor later te reserveren reisperiode in de periode t/m 31 maart 2021. Mocht u twijfels of vragen hebben laat het ons gerust weten. U kunt ons hierover mailen of bellen op info@spanjecamper.nl , tel. 0034 679979161.

Zie ook: Reisadvies Ministerie van Buitenlandse Zaken

 

Door |2020-03-23T12:10:40+00:00maart 15th, 2020|NIEUWS|0 Reacties